2012. november 10., szombat

Elmaradás...

... nem is kicsi. Szeptember végén részt vettem a kreatív emberek III. Országos Találkozóján. Sajnos elég kevesen jöttek el, kárpótlásul viszont mindenféle technikát ki lehet próbálni. A két leánykámmal mentem, így kevésbé volt zavartalan az ismerkedés, mint ha egyedül lettem volna, de nagyon nem panaszkodhatok, igazán szépen viselkedtek :-) Sajnos a fényképezőgépet nem tudtam vinni, Gina tett fel néhány fotót a taliról.

Ezek a képek itthon készültek a mi alkotásainkról:

Mamintivel gyönyörű fonalgrafikával díszített csillagokat lehetett hímezni, ezt Anna csinálta egyedül :-)
Azóta még három másik is elkészült.


Mészár Éva vezényletével mindenféle csodaszép ásványos-drótos ékszert lehetett készíteni. Én egy ásványfás medált alkottam...


...Anna pedig egy angyalkás és egy csigás medált.


Ertimar Zsóval levendulababát lehetett varrni, meg is vettem az alapanyagokat, de még nem volt időm elkészíteni a sajátomat. Zsó fényképén lehet látni, milyen lesz, ha kész lesz.


Volt meglepetésajándékozás is, engem Álomjáró Bozsomati húzott, egy szuper zsepitartót kaptam tőle, azóta is napi használatban van, köszönjük szépen :-))


Én pedig egy kék macskaszemgyöngyös ékszerszettet készítettem, Kriski Zsuzsi lett a szerencsés nyertes. A nagy készülődésben elfelejtettem készen lefotózni, úgyhogy Zsuzsi küldött róla képet utólag, köszönöm szépen :-))


Volt még pirogravír MrsSame-mel, paverpol Hegedűs Katival és zoknikötés.

2012. november 6., kedd

Arany lótuszvirág

Mondtam már, hogy nem tudom megunni? :-)


Sokáig válogattam a megfelelő méretű és színű gyöngyöket, míg végül elégedett voltam az összképpel. Készül majd hozzá fülbevaló is.

2012. november 4., vasárnap

I. (Első) Granada szett

Amíg nem volt második világháború, az elsőt csak nagy háború néven emlegették. Amikor I. Erzsébet trónra került, csak simán Erzsébet királynőnek hívták, mert minek sorszámozni, ha nem biztos, hogy lesz folytatása. Ebben az esetben azonban teljesen jogos a sorszám, mert ebből a gyönyörű medálból biztosan lesznek még továbbiak is, így többes számban :-)


A fotó nem adja vissza igazán a színeit, a valóságban még élénkebb és csillogóbb.

2012. november 1., csütörtök

Cicás könyvjelző

Edit névnapra készült, nagyon örült neki az ünnepelt :-)

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...