2013. október 10., csütörtök

Kék-arany fülbevaló

Első sujtásos fülbevalómnak megszületett a párja, már csak medált kell hozzá alkotnom, és kész a szett :-) 2013. október 8., kedd

Bordó-barna sujtásos medál

Hamarosan folytatom a nyaralásunk beszámolóját, addig is mutatok egy újabb sujtással készült ékszert, amely ajándékba készült.


2013. október 4., péntek

2. nap (aug.11) - Rüfikopf

Lech (1444 m) falucskában foglaltunk szállást, ezzel jogosultak lettünk a LechCardra, amellyel ingyen vehettük igénybe a környék összes felvonóját, libegőjét, buszjáratát.

A szállásunk
Első nap a Rüfikopf hegyre mentünk fel kabinos felvonóval, 2350 m magasra.Felmásztunk egy kisebb csúcsra, onnan gyönyörködtünk a csodás kilátásban.
A felvonó végállomása


Visszafelé Veronikával a felvonót választottuk, Attila és Anna gyalog jöttek le a hegyről. Útközben kereszteztek tehéncsordát, és megálltak pihenni egy hegyi könyvtárban.


A kis faházban babzsákfotelek és mesekönyvek várták a megfáradt túrázókat.A szomszéd faluban ért véget az útjuk, onnan busszal jöttek haza.


1. nap (aug.10.) - Utazás Lechbe

Idén Ausztriában és Svájcban nyaraltunk, aktív pihenéssel töltöttünk el ott hét felejthetetlen napot.

Az indulást lázas készülődés előzte meg, Anna olvasta a listáról a vinnivalókat:
- Póló, bugyi, zokni...
Veronika megjegyezte:
- Mindegyikből kell pót is!
Úgy látszik, ismerik a csomagolási szokásaimat :-)

Az út jobbára eseménytelenül telt, a legérdekesebb momentum az volt, amikor egy szélkerék óriási propellerjeit szállító konvojt előztünk meg. A 850 km-t 11 óra alatt tettük meg, Ausztriában a 100 km/h sebességkorlátozás + IG_L kombináció nem a barátunk...
LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...