2022. július 3., vasárnap

2. nap (június 20.) - LEGOLAND

Sokáig bizonytalan volt a várható időjárás, változó valószínűséggel jósoltak esőt, úgyhogy egészen aznap reggelig vártunk a jegyvásárlással LEGOLANDba. (Máshogy egyébként nem is lehetett jegyet venni, csak előre, online.)


Amikor megérkeztünk, rusnya fekete fellegek fogadtak.


Halihó, kedves időjósok, napsütéses időt jósoltatok, legfeljebb enyhe délutáni esővel, erről nagyon nem volt szó! Miközben beültünk a The Great LEGO Race hullámvasútba, hullni kezdett egy kiadós záporeső, úgyhogy némileg elázva szálltunk ki a kocsiból a menet végén. Ezután viszont tényleg kiderült az ég, és végig meleg, napos időnk volt.


Két menetet mentünk a Fire Dragon hullámvasúttal, semennyit nem kellett várakoznunk, mindig azonnal be is tudtunk szállni, annyira kevesen voltak. Ezután a kistesójára, a Dragon Hunt hullámvasútra ültünk fel, majd bicikliztünk egyet a Pedal-A-Car játékon.



Vercsi 3 éve és most:


A Jungle X-pedition csónakjába beülve jó nagyot csobbantunk, csuromvizesek lettünk, utána megebédeltünk.

Ez a szobor és a mögötte látható, gyomrok teherbírását tesztelő Lloyd’s Spinjitzu Spinner játék három éve még nem volt.


A Temple X-pedition lézerharcos játékban két menetet is mentünk, utána a LEGO NINJAGO The Ride játékban 3D szemüveget viselve virtuálisan harcolva legyőztük az ellent. Az Atlantis by Sea Life trópusi akváriumos állatkertben régi ismerősökként üdvözöltük a LEGO építmények között úszkáló cápákat, rájákat, medúzákat és társaikat. 




A MINILANDban Neuschwanstein kastélyának 1:30 arányú makettje több mint 300,000 LEGO-elemből áll, 4,5 m hosszú, 3 m magas, több mint 300 kg.


A lányok mentek még egy menetet a Fire Dragon hullámvasúttal, utána megnéztük a LEGO MYTHICA 4D Journey to Mythica rövidfilmet 4D moziban.

A LEGOLAND Expresszel is mentünk egy kört, nagyon jó volt nosztalgiázni.




A LEGO NINJAGO 4D - Master of the 4th Dimension 4D mozival, és fotózkodással zártuk a napot.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...