2009. július 2., csütörtök

Stephenie Meyer: Twilight - Alkonyat

Tegnap este kaptam kölcsön Zsófitól (köszönöm szépen :-)), és bár figyelmeztetett, hogy nem lehet letenni, elkezdtem olvasni. A feléig jutottam hajnal egyig, majd ma reggel folytattam, tulajdonképpen kétültőhelyemben elolvastam. Lebilincselő volt, nagyon tetszett, új rajongója lett az írónőnek :-)
Természetesen majd elolvasom a folytatásokat is.

"Mersz szeretni? Az életed árán is? Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a „mindennapi” csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő… Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik… "

5 megjegyzés:

 1. Kíváncsi voltam, hogy neked mikor kerül a kezedbe és milyen hatással lesz rád. :-))) Látom, nem hagyott hidegen...

  VálaszTörlés
 2. Nem hát, nagyon bejött nekem is :-)))

  VálaszTörlés
 3. :o)Tegnap este fejeztem be én is!:o) Nekem is szuper volt, úh. majd én is írok róla pár szót, csak előbb meg szeretném nézni még a filmet is! Dia lányom már beszerezte, mert ő is olvasta:o)

  VálaszTörlés
 4. A filmre én is kíváncsi vagyok :-)

  VálaszTörlés
 5. Látom Te is a rajongója lettél!
  Nem fogsz abban sem csalódni!

  VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...