2011. március 2., szerda

Ékszerállvány

Valahol olvastam egy idézetet. Nem emlékszem, mire vonatkozott, de a lényege, hogy "lehet nélküle élni, de nem érdemes". Egy egyszerű fülbevalóállványról persze túlzás ilyet állítani, de annyira tetszik :-)Nyolc kampóra lehet nyakláncot akasztani. Az összes karkötőmet mágneses kapoccsal fűztem, úgyhogy egyszerűen odatapasztottam őket. Még van hely sok fülbevalónak, eléggé szellősen akasztottam fel őket, úgyhogy ha sok újat fűzök, átrendezhetem őket.

Apropó fűzés. Egyszerűen nem bírom magam utólérni alvásügyileg. Épp egy hónapja vonultunk be a kórházba Veronikával, azóta esténként annyira álmos vagyok, pedig virgonc egyetemista koromban meg sem kottyantak az éjszakázások, rendszertelen alvások. Na jó, egy kicsit, most viszont hiába alszom 8-9 órákat, nem tudok annyi ideig fent maradni, hogy alkotni tudjak valamit.

Olyan apró dolgokra futotta csak, hogy átalakítottam a kékséges lótuszvirágom fülbevalóját, meg megfűztem a Holdfény medál fülbevalóit. (Ebből az egyiket egy RR-talin szombaton, délután révén még nem voltam kómás.)

Közeli terveim (muhaha, tervek, felejtsd már el) között szerepel az ezüst-peridot szett átalakítása, nem vagyok vele maradéktalanul elégedett. Egy régi szettem medáljának akarok másfajta láncot készíteni, mert rájöttem, hogy nem tetszik a mostani lánc, azért nem hordom. A rózsaszín lótuszvirágom fülbevalóját is át akarom alakítani. Úgyhogy ezeket majd egyszerre mutatom meg egy Ilyen volt - ilyen lett bejegyzésben.

4 megjegyzés:

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...