2011. május 16., hétfő

Műsorajánló - Mrs. Bradley titokzatos esetei

Aki szereti Agatha Christie krimijeit, annak ez a film is nagyon fog tetszeni. Fordulatos és izgalmas cselekmény, a hangulata alapján úgy becsülöm, hogy nagyjából abban a korban játszódik, mint a Poirot-filmek.

Ma este lesz az m1-en 21:40-kor a bevezető másfél órás rész, majd szerdán 20:05-kor a négy, egyórás epizódból az első, egy hét múlva szerdán a következő, és így tovább, remélhetőleg az összes. Minden részben más gyilkosságot nyomoz ki a címszereplő hölgy, külön-külön is érthetőek az epizódok.

És akkor a hivatalos ismertető a kedvenc műsor-és programismertető oldalamról. (Egyéként ezen van egy olyan nagyon hasznos funkció, hogy be lehet állítani minden filmhez, hogy ha műsorra tűzik, küldjön róla emailt. Így értesültem tegnap róla :-))

"Mrs. Bradley keresztlányának eljegyzésére érkezik a Londonhoz közeli udvarházba. Még mielőtt megismerkedhetne Elenor választottjával, a vőlegény tragikus balesetet szenved a fürdőszobában. Bár minden a véletlen baleset mellett szól, Mrs. Bradley-t bizonyos körülmények nem hagyják nyugodni, ezért hűséges sofőrjével, George-al nyomozásba kezdenek."

2 megjegyzés:

  1. Láttuk a hétfői és a szerdai részt is, nekem tetszettek! Neked?

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik, még mindig, sokadszorra újranézve is :-)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...