2013. február 9., szombat

Alicia és Dóra

A Go, Diego, Go című mesében a főhős kisfiú állatokat ment ment meg Klikk, a kamera, és az Életmentő Hátizsák segítségével. Néha elkíséri őt a legjobb barátja is, a kisjaguár, és megannyi izgalmas kalandban van részük szerte a világban. Diego nővére Alicia, aki legtöbbször az állatmentő központból segíti őket mindenféle hasznos információval az állatokkal és életterükkel kapcsolatban.
Íme Anna, mint Alicia: a mellényt, a nadrágot és a hátizsákot én varrtam, a jelvényt Attila készítette.


Veronika először Piroska alatt, lenni, mint Anna kiscsoportban, aztán Diego, végül Dórát választotta.
A Dóra, a felfedező című mese főhőse éppen unokatestvére Diegónak és Aliciának. Dóra legjobb barátja a Hátizsák, a Térkép, valamint Csizi, a majmocska, de majom varrására már nem vállalkoztam. Megfelelő színű ruhadarabokat találtam a szekrényben, egyedül a hátizsákot kellett összeeszkábálni, természetesen zsebekkel a Térképnek és a Csillagoknak, amelyeket Dóra kalandjai során gyűjt össze.


Ha egy profi varrónő megnézné a varrományaimat, valószínűleg szívszélhűdést kapna, mert a tökéletestől elég messze állnak, ugyanis soha nem tanultam varrni. A legjobb tudásom szerint igyekeztem elkészíteni őket, saját tapasztalatok, no meg a logikus gondolkodás vezettek az úton. A lányoknak viszont nagyon tetszik, és ez a legfontosabb :-)
A hátizsákok "arcát" kézzel varrtam, hasonlóképpen, mint a Micimackós termópárnát, amelyről egy tutorialt is írtam pár éve. Nemsokára megint fogok egyet (kettőt) varrni, és terveim szerint fényképekkel illusztrált leírást fogok készíteni hozzá.



4 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek a jelmezek!!!! Lehet, hogy nem tökéletesek a varrományaid - ahogy Te mondtad- de anyukájuk készítette, szívvel-lélekkel és ez a fontos!!!

    VálaszTörlés
  2. A lányok tündériek, a kivitelezés szuper! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...