2014. június 7., szombat

Anna zsúrja

Kicsit rendhagyó módon a valós szülinapja előtt rendeztük a zsúrt, mert az már annyira az iskolaév végére esik, hogy félő volt, kevesen tudnak eljönni. Végül nyolcan voltak a gyerkőcök összesen.

Miután megérkeztek a vendégek és körbezsongták a lakást, első napirendi pontként elfogyasztottuk a tortát.
Anna kedvenc állata az unikornis, kedvenc színe a szivárvány. Ez ihlette a tortát is, amely nemcsak szép, de finom is volt, és Annának is nagyon-nagyon tetszett :) A jelentős mennyiségű cukorvirág a sok kis vendég miatt került rá, volt is sikere.


Utána "Mit rejt a doboz"-t játszottunk, annak idején Veronika zsúrján is nagyon lelkesek voltak..


Módosított My First Activityvel folytattuk a közös játékot, ahol csak szóban kellett elmagyarázni a képen látható fogalmat, és nem voltak csapatok sem, a lelkes jelentkezők közül szólították fel a következő delikvenst.


Amikor láttam, hogy lanyhul a kedv, akkor egy mozgalmasabb programpont következett, zenére kellett táncolni, és amikor elhallgatott, szoborrá kellett dermedni az általam meghatározott stílusban. Karmester, hegymászó, nyuszi, balett-táncos stb. Kihívás volt, hogy csendben és mozdulatlanul kellett maradni pár másodpercig ;)

Utána jött a várva várt tombola, no de nem csak úgy a két szép szemükért, hanem jól kellett válaszolni egy-egy kérdésre a növények, állatok, madarak, tengeri állatok témakörökben, és az érte kapott petákokért lehetett tombolaszelvényt vásárolni. A nyeremények pedig különböző rugós állatokkal díszített ceruzák voltak, nagyon örültek neki.

Utána két helyszínen szabad foglalkozás volt: kreatívkodás...


... illetve barbizás, gyöngyállatozással megspékelve. (Atyavilág, hogy mennyi kis izét képes elnyelni a két barbis doboz...)


Utána már csak a vacsora volt hátra, majd pedig távozásnál mindenki csillogó szemmel búcsúzott, hogy mennyire jól érezték magukat :D

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jó buli lehetett! El is mentek néhány ötletet belőle későbbre!
  Annának pedig nagyon boldog szülinapot kívánok! Puszi

  VálaszTörlés
 2. Ügyesen kitaláltad a programokat és a torta szuper! :-) Annának boldog szülinapot!

  VálaszTörlés
 3. Milyen nagyok a lányaid, jó ég!Vénülök :)

  VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...