2015. február 19., csütörtök

Blogszülinap és játék

Hihetetlen, hogy múlik az idő, hét éves lett a blogom! :)


Ebből az alkalomból játékra hívlak benneteket, kedves Olvasóim! A nyeremény egy meglepetésékszer, amelyet egy hét múlva, 26-án csütörtök este 20:00-kor Vercsi fog kisorsolni és Panni felolvasni. A jelentkezési feltételek pedig nagyon egyszerűek, legyél rendszeres olvasóm, és ehhez a bejegyzéshez írj egy hozzászólást, hogy miért szereted a blogomat olvasni, mi tetszik benne a legjobban, és hogy drappos-barnás vagy világoskékes színvilág áll hozzád közelebb. Játékra fel! :)

13 megjegyzés:

 1. Boldog Blog-szülinapot! :)
  Én azt szeretem a blogodban, hogy a kézimunka mellett néha egy kis magánélet is becsúszik.legyen az nyaralás vagy diabétesz...
  Ha nyernék, én a drappos-barnás valaminek örülnék! :)))
  Köszi a játékot!

  VálaszTörlés
 2. Jövök èn is :-) Boldog blogszületèsnapot! Èn a legjobban azt szeretem a blogodban, hogy Rólad szól :-) nekem is a drappos-barnás összeállítás a nyerő :-) puszi

  VálaszTörlés
 3. Én is jövök! :)
  Bár ritkán írsz, mindig megnézem az új bejegyzéseidet (még hanem is kommentelek hozzájuk). Szeretem az ékszereidet, de érdekel az is, hogy haladsz a HAED képpel. Néha bónuszként 1-1 kisebb hímzést is mutatsz. :) A gyerekekről szóló posztok is jók, láthatjuk, hogy mennyire gyorsan nőnek...
  Nekem bármelyik szín jöhet(ne). :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog blogszülinapot!
  Szeretem nézegetni, ahogy nőnek a hímzéseid, alkotásaid és a gyerekeid!
  A barnás ékszernek nagyon örülnék!

  VálaszTörlés
 5. En is jovok :)
  Hogy miert jarok ide? Ismerjuk egymast szemelyesen es van egy kozos szivszerelmunk: a himzes. Jo latni, ahogy alakulnak az alkotasaid! Nem mellesleg: a gyongyeid is szemragyogtatoak :))
  Boldog blogszulinapot :)

  VálaszTörlés
 6. Nem nagyon szoktam átszani, de most benevezek, hátha a sok rosszból a végén lesz valami jó is. (Pont a sorsolás napján jövök ki a kórházból)

  Azért járok ide mert nem csak a blogon keresztül, hanem ismerlek személyesen is . Csodásakat alkotsz legyen az hímzés vagy gyöngy.
  Az én színvilágom a föld színek, tehát barnás :-)
  A blogodnak meg kívánok még sok ilyen szép tortát !

  VálaszTörlés
 7. Én is itt vagyok.
  Azért szeretem a blogod, mert mindig olyan szép gyöngyös dolgokat mutatsz, hogy valami csoda! Na jó a Stiching the standard állása is érdekel. ;)
  Ha én nyernék, akkor nekem is föld színek jönnek be, de pl. a lótuszvirág medál kékben valami álomszép.

  VálaszTörlés
 8. Boldog blogszülinapot kívánok!

  VálaszTörlés
 9. Én is boldog blogszülinapot kívánok. Szeretem olvasni, hogy más sokkal aktívabb alkotás terén mint én. Nekem a sárkányos kollekciód tetszik a legjobban. A gyöngyfűzés az, amit én soha sem fogok csinálni.

  VálaszTörlés
 10. Olyan jó elmerítkezni a régi kedves ismerősök alkotásaiban mégha csak virtuálisan is!... ha már én olyan keveset tudok bökni. És jó látni, hogy halad a MUK-od, ezzel nagyon inspirálsz ám, mikor átolvasom a bejegyzésed én is azonnal nekilátnék a Lan kertemnek, de mire vége a napnak és le tudok ülni kicsit, már inkább csak nézek ki a fejemből.
  Lehet a drapba kicsi lilát vagy bordót csempészni!? :) Mert én egy titkos lila liba vagyok ám! :)))

  VálaszTörlés
 11. Boldog szülinapot :)))) Megnéztem (mert bevallom rég jártam itt) pár bejegyzést, kiscsajok annyira édik, nagyon jó kedvem lett a gyerekszájakat olvasva is :))))
  Köszönöm a lehetőséget!
  Én a kékes-lehetőséget választom :)
  puszi!

  VálaszTörlés
 12. Megvolt a sorsolás, a fényképező le is merült, holnapra lesz dokumentáció, addig is a győztes..... dobpergés... MOKLIN!! :)

  VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...