2016. április 14., csütörtök

Stitching the Standard - 113. nap

Elkészült a 11. mintaoldal is végre-valahára.


Hímzés közben mindig színezem a mintaoldalon, hogy hol tartok éppen, általában csak pár színt használok. Ezen az oldalon viszont az a fejlövésem támadt, hogy minden szimbólumot más-más színnel színezek ki. A 2714 db öltésben volt egy kicsi sárga és fehér ruha, mező, várfal, kéz, narancs és fekete zászló, az összes 93 színből 91 fordult elő. Három színesceruza-készletet kellett bevetnem, hogy nagyjából különböző színeket találjak. A végén már magamat lassítottam azzal, hogy folyton meg kellett keresni, az adott szimbólum melyik ceruzakészletből melyik ceruza, aztán megkeresni a kupacból.


Az a tudat vigasztal, hogy egyik hátralevő oldal se lesz már ennyire konfettis, pl. a következő oldalon homogén várfal lesz, csak 29 szín kell hozzá :)))

8 megjegyzés:

  1. Elképesztő!!!!!Nagyon kitartó és türelmes vagy! Én ebbe belegabalyodnék rendesen....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) A nehéz pillanatokon átsegít a kitűzött cél :-))

      Törlés
  2. Ez nem semmi, egy hős vagy! :)
    Kicsit ismerős a helyzet, bár azt hiszem, én ilyen oldallal még nem találkoztam a HAED-em hímzése kapcsán. Pedig nekem is volt már pár cifraság benne. Azt képtelen lennék számolgatni, hogy 1 oldalon hány színt használok, csak azt számolom, hogy 1 oldal hány xszemből állt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Eddig én sem számoltam, nem is fogom. Csak a következőnél néztem meg, hogy a 91-hez képest mennyivel kevesebb, illetve hogy ami nagyjából egy színű, az mégis mennyi :)

      Törlés
  3. Te jó ég! Kár ennyire színezni, sárga kiemelővel az egyformákat, ha kész zölddel átrajzolni.Bár nekem hallgass a nevem a 43 színemmel ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem szoktam ennyi színt használni, max egy sárgával, egy szürkével stb. színezem az összes hasonlót. Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy így színezgettem :o

      Törlés
  4. Az enyémnek sajnos színes mintaíve és fényes is, úgy nehezebb:-(
    Ja és bocsi, elírtam 44 szín mert az utolsó duplikált, és véletlen kihagytam. :-D Brutális nagyon.Ha megnéznéd:
    http://katamese.hu/2016/05/megjott-a-vizeses/
    Azóta már hímeztem pár órát, de csak rózsaszínekkel :-D

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...