2008. július 8., kedd

Po(ro)nt(y)őrködtünk

Szombaton az Erdőkerülő 25 - Foltán János Emléktúrán a 2. ellenőrzőpontnál, Királykúton pontőrködtünk, többfajta pogácsával és málnaszörppel fogadtuk a túrázókat. Én pecsételtem, Attila utántöltötte a kancsókat, Anna pedig szórakoztatta őket: labdázott velük, és integetett nekik, amikor továbbindultak.
Szép, napos, bár eléggé szeles időnk volt. Nagyon jól éreztük magunkat, pláne mivel egy kicsit még hímeztem is, amikor nem volt tennivalóm :)

Néhány fotó ízelítőül:





A teljesebb kép kedvéért idézek néhány túrabeszámolóból a Teljesítménytúrázók Társaságának oldaláról:

"A családos ponton tiszta idilli állapot: labdázó kisgyerkőc, csúcs-kedves fogadtatás, pogácsa, forrásvízzel készített málnaszörp, mi kell ennél több és jobb?"

"A 2. e.p. Király-kútnál volt,ahol elsőként egy helyes, kalapos csöppség fogadta a fáradt vándorokat finom pogácsával, friss forrásvízzel.Szívesen maradtunk volna még játszani vele, de az útból még sok volt hátra."

"A második pont a Királykútnál volt, ahol a három pontőr közül a legfiatalabb kézenfogva vezetett el a forráshoz, majd vissza, majd körbe-körbe. Tündéri kislány volt, amíg velünk foglalkozott, el se tudtunk szakadni onnan. Aztán jöttek újabb túrázók egy kedves kiskutyával, és kegyvesztettek lettünk."

3 megjegyzés:

  1. De jó lehetett! Anna nagyon bájos, és a beírások is kedvesek. :-)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon jó volt, annyira, hogy még biztos megismételjük majd :-))))
    A beírásoktól nagyon feldobódtam :-)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...