2009. március 6., péntek

Jeffrey Archer: Kettős mérce

Nagyon-nagyon tetszett a könyv, szeretem az ilyen jellegű történeteket.
Mint például az egyik kedvenc regényem: Monte Christo grófja, vagy egy másik kedvencem: Sidney Sheldon: És eljő a holnap.

"Az autószerelő Danny csak egy dologra vágyik: szeretné visszaforgatni az idő kerekét… Pedig minden olyan jól indult: feleségül kérte a barátnőjét, aki igent mondott, és az eljegyzés ünnepléséhez csatlakozik hozzájuk a fiú legjobb barátja, Bernie is. A mulatság végére azonban Bernie holtan fekszik a vendéglő mögötti sikátorban, Dannyt pedig gyilkosság vádjával perbe fogják. A bíróság a közvetett bizonyítékok alapján huszonkét év börtönbüntetésre ítéli, ahol a fiatalember már az első naptól kezdve a bosszú hálóját kezdi el szőni azok ellen, akik tönkretették az életét és ide juttatták. A rács mögött igaz barátokra lel, akik segítenek neki a leleplezés megtervezésében, a sors pedig meglepő lapot oszt Dannynek…
A börtönéletet saját tapasztalatból is ismerő népszerű angol író, Jeffrey Archer rendkívüli izgalmakkal teletűzdelt története az utolsó pillanatig lebilincseli az olvasó figyelmét."

És ez tényleg így van, letehetetlen, az utolsó oldal is meglepő fordulatot tartalmaz :-)

3 megjegyzés:

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...