2010. november 5., péntek

Fekete-átlátszó rombuszok

Több mint két év telt el azóta, hogy elkészült ennek a fülbevalónak az elődje kék verzióban. Már akkor kitaláltam, hogy lesz egy fekete-átlátszó, (pontosabban lüszteres átlátszó) kombináció, közepén tűzopál swarival. Fűztem egy felemás mintadarabot, hogy középen a rombusz fekete vagy világos bronz legyen-e. A bronzot választottam, és röpke két év, három hónap és tizenhat nap után el is készült a fülbevaló.



Tervezek hozzá valamilyen nyakláncot és karkötőt is készíteni... Miket is beszélek, annak idején ezt írtam a kék rombuszoshoz: "több tervem is van, úgyhogy remélhetőleg hamarosan a teljes kollekciót meg tudom mutatni". Hihi, na persze. Szóval eljátszadozom a gondolattal, hogy esetleg valamikor netalántán készül hozzá nyaklánc vagy karkötő. Vagy a kékhez. Vagy is-is. Vagy nem.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép. De most Nyuszi felhívta a figyelmemet a lótuszvirágodra!!! Hát, az valami csoda!!! Nincs boltod? ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a füli. :)
    "Vagy a kékhez. Vagy is-is. Vagy nem." - ez a mondat pedig megmosolyogtatott. :D

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen :-)

    És jelentem örömmel, folyamatban van ehhez egy medál és egy karkötő is, úgyhogy a "vagy a kék" és a "vagy nem" opciók ki vannak lőve :-))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, élőben is!!! :-)

    VálaszTörlés
  5. Köszi!

    A hétvége roppant termékenyen telt, befejeztem a medált és a karkötőt is, holnap lefotózom őket :-)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    nem tudná valaki elküldeni ennek a rombusznak a mintáját? nagyon szép, és barátnőmnek szeretnék karira csinálni ilyet. köszi (maera@vipmail.hu)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...