2012. február 19., vasárnap

Blogszülinap és játék

Ma négy éve, hogy elkezdtem blogot írni :-)


Kedves Olvasóim, nagyon köszönöm nektek, hogy be-benéztek hozzám, megjegyzéseket írtok, és figyelemmel kíséritek munkáimat és mindennapjaim történéseit! Sokszor igazán lelkesítő hatással voltatok rám, kedves hozzászólásaitok sokszor adtak plusz energiát! :-))

Úgyhogy játékra hívlak benneteket! A jelentkezési feltételek nagyon egyszerűek, legyél rendszeres olvasóm, és ehhez a bejegyzéshez írj egy hozzászólást, hogy miért szereted a blogomat olvasni, mi tetszik benne, esetleg miről szeretnél többet olvasni. A nyeremény pedig egy meglepetésékszer, amelyet egy hét múlva, 26-án vasárnap este 17:26-kor fog kisorsolni valamelyik leánykám :-)

Kép innen: http://birthdaycakeideas.blogspot.com/2011/06/fairy-birthday-cakes.html

10 megjegyzés:

  1. Boldog Blogszülinapot!!!!!!

    Én természetesen a hímzésről szeretek legjobban olvasgatni, illetve nézelődni Nálad, de nagyon tetszenek az ékszereid is!!!! Jó lenne nyerni egyet....:)))

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszületésnapot!!!

    Én az ékszereidet imádom, így arról szeretek olvasni nagyon. S persze a hímzéseid, a gyerkőceid, a kirándulások is mind-mind nagyon érdekelnek. A napokban ráakadtam az olvasónaplódra és benne a hanganyagra, jót nevettem :-D
    Amúgy is elfogult vagyok mert ismerlek személyesen is ;-)!

    VálaszTörlés
  3. Szeretem a hímzéseidet, a gyönyörű ékszereidet, na és a mindig mosolygós gyerkőceidet. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a gyöngyeid (gyerkőceid és delicáid) a gyengéim, így is ismerkedtünk meg már sok éve... :)

    VálaszTörlés
  5. Én az első személyes találkozásunkkor kedveltelek meg és lettem olvasód. A gyöngyeidtől szóhoz sem jutottam, de szívesen olvasom a könyvélményeidet is, no meg a kirándulós bejegyzéseket is. Szóval miattad jó a blogod, úgy egyben az egész!!!!

    VálaszTörlés
  6. Hát játszanom kell:)) 26-án van a születésnapom!!! Jó nálad körbenézni!!!

    VálaszTörlés
  7. Jöttem én is játszani hozzád.
    Tetszenek az ékszereid, a hímzéseid is. És örömmel olvasok a lánykáidról is. Nem utolsósorban nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy volt szerencsém személyesen is megismerni titeket.

    VálaszTörlés
  8. Egyszerűen szeretem nézegetni azokat a szépségeket, amik egy kedves személyiségről árulkodnak. Csinálj még sok szépséget, boldog blogszülinapot kívánok!

    VálaszTörlés
  9. Lemaradtam....de nagyon boldog blogszületésnapot kívánok!!!! Azt hiszem ez egy újabb ok, ami miatt az nlcage-s blogom helyett újat indítok. Amióta átalakították az oldalt és elvesztek a linkjeim, azóta nem nagyon volt időm nézegetni a blogokat (vadászni a címeket). Sajnos hozzád is csak most jutottam el. De sebaj, azért hűségesen olvaslak tovább! :-)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...