2012. augusztus 29., szerda

Lótuszvirágok bűvöletében

Hát lehet ezt a szépséget megunni? Én még nem jutottam el erre szintre, de nyugodtan szóljon, aki már igen :-)

A legújabb szépség a kedvenc színemben készült, sokáig válogattam a boltban a színben passzoló pici swarit, de megérte, tetszik, szeretem:


Azt hiszem, ez lenne a menyasszonyi ékszerem, ha most mennék férjhez. Boldog házasságban élő asszonyként viszont fehér nadrággal, vagy pedig télen bármilyen sötét színű garbóval viselhetem.


A chrysolite opal szettel kapcsolatban mindig azt éreztem, hogy szép-szép, de valahogy nem az igazi. Pár napja megláttam a halványzöld törülköző mellett a halványrózsaszín szappant, és megvilágosodtam. Ilyen színű swarijaim nem voltak, csak sima csiszoltak, de lehet, hogy nem is baj. A fényviszonyokat persze nem tudtam reprodukálni, de a lényeg látszik. Az újrafűzött szettet sokkal lelkesebben vettem fel tegnap, mint az eredetit bármikor. Sok szöveg után jöjjön két ilyen volt, ilyen lett kép:

Hetekkel (vagy hónapokkal?) ezelőtt tüzetesen átvizsgáltam az összes lótuszvirág szettemet. Átfűztem medálokat és az egyik fülbevalót, lecseréltem zsinórokat, leszedtem a szalagokat. Lehet, hogy más észre sem venné a különbséget, én viszont jól érzem magam, hogy tökéletesek lettek, már ha lehet ilyen nagyzoló kijelentést tenni...

Végül egy kép a lótuszvirág-kertemről. Pontosabban csak a medálokról, mindegyikhez van fülbevaló is, háromhoz gyűrű is.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a kollekciód! :)
    Az újrafűzött zöld-rózsaszín szett pedig tényleg sokkal mutatósabb lett.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek! A chrysolite opal szett így tényleg sokkal szebb lett! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Én fan vagyok lótuszvirágban tudod :-) Gyönyörűek a szettjeid! Nekem is van már 3, de most megláttam a boltban egy gyönyörű lilás szívet :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen :)

    Newsee, tudom, ugye hogy ugye? ;)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...