2010. március 12., péntek

Korszakok, egyebek

Lezárult egy korszak, Veronikát - kissé megkönnyezve - csütörtök reggel szoptattam meg utoljára. Több mint egy hónapja elhúzódó köhögésben szenvedek, melyet kéthetente nátha díszített - most is. Alaposabb vizsgálat kiderítette, hogy orrmelléküreg- és homloküreg-gyulladásom van. Kaptam rá célzott antibiotikumot, amivel szoptatni nem szabad. Veronika hamarosan egy éves lesz, sok mindent eszik már, anyatejet egy jó ideje már csak desszert jelleggel kért és kapott, úgyhogy az egészségem érdekében megtörtént a végleges elválasztás. Ma reggel nem is látszott rajta, hogy hiányolná.

Kedden újabb korszak kezdődik. Mivel hétfőn Veronika egy éves lesz, elmegyek gyesre, és mellette itthonról fogok dolgozni félállásban. Nem mintha unatkoznék itthon, vagy bármi, de azt hiszem, a mai világban ezt nem kell hosszasan magyarázni. Ehhez persze a dolgok olyan remek összhatása szükséges, mint a) itthonról űzhető foglalkozás, b) remek munkahely, c) áldott jó kislány, aki minimum két órát alszik délelőtt, majd még eljátszadozik a kiságyában is. Róla bővebben majd még mesélek szülinapján.

Ennek egyenes következménye, hogy még kevesebb időm lesz kézimunkázni, így a Hímzések, gyöngyök, egyebek mottóból főként az egyebekről fognak szólni a bejegyzéseim, ha nem akarom, hogy a blogom bepókhálósodjon. A hímzést, gyöngyözést persze nem hagyom abba, de lassabban fogok mindennel haladni, és ígérem, hogy mindent megmutatok majd :-)

4 megjegyzés:

  1. Jobbulást! Mire végre kitavaszodik, biztos jobban leszel :))

    VálaszTörlés
  2. Én is gyors jobbulást kívánok! Ez is egy elég szép hosszú idő, míg a picinek tejet tudtál adni, ne szomorkodj! A munkahely tényleg sok időt és energiát lop el az embertől, de annál becsesebbel lesznek a szabad percek!

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...