2010. augusztus 22., vasárnap

Gyadai tanösvényen

Tegnap nagyon jót kirándultunk a Gyadai tanövényen egy teljesítménytúra keretein belül. Az 5,5 kilométeres távot sikeresen teljesítettük 2 óra 59 perc alatt (a szintidő 3 óra volt).
Anna gyönyörűen végig sétálta, nagyon élvezte az egész túrát. Megmutattuk neki, hogy a fákra festett T betű jelzi az utat, úgyhogy figyelte a jelzéseket, és mindig mondta, hogy "Ott egy T betű, jó irányba megyünk." :-)
Nagyon tetszettek neki még az ismeretterjesztő táblák, a függőhíd, a libikókahíd, a pallóösvény, a bokrok alatt meglapuló fakrokodil, és a sok-sok gomba.
Veronika háti hordozóban utazott, onnan nézelődött mindenfelé. Ha kutyaugatást hallott, lelkesen közvetítette, hogy "Vaú-vaú".

Félúton, az Óriások pihenőjénél megebédeltünk:

A függőhídon:
Remek a kilátás :-)
Anna, mint Hangya Dani, aki a tanösvényen "kíséri" végig a látogatókat, és Veronika, mint erdész :-)


Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom a Gyadai tanösvényt. A nagyobbacska gyerekeknek készítettek munkafüzetet is, a látnivalókhoz kapcsolódó játékos feladatokkal.

U.i. Holnap éjfélig még lehet tippelni jobboldalt, hány könyvet olvastam el idén. Pontosabban augusztus 17-ig, mert a szavazás kezdete óta elolvastam még egy könyvet...

4 megjegyzés:

  1. Szép napotok volt!!
    Hogy nőnek ezek a lányok! Veronika még csak most született és lám, már mekkora...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis túra lehetett! Édes a kép a lányokról!

    VálaszTörlés
  3. Bizony, a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba :-)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...