2015. október 9., péntek

12. nap (július 16.) - Jaderpark

Ez a park, amely mintegy 130 km-re van Osnabrücktől, egy állatkert és vidámpark kombinációja. Nem csoda, hogy hangos ováció fogadta a hírt, amikor bejelentettük a lányoknak a napi programot.


A parkban a javasolt útvonalat követtük, hogy ne hagyjunk ki semmilyen fontos látnivalót. Bár maga az állatkert nem akkora, mint mondjuk a budapesti, de így is rengeteg fajta állatot láttunk:
gepárdot, törpevízilovat, zsiráfot, tapírt, Humboldt-pingvint, varit, földikutyát, szurikátát, nandut, marabut (jé, hogy az milyen nagy madár!), pelikánt, koronás darut, arapapagájt, különféle majmocskákat, oroszlánt, gólyát, nyuszit, gyűrűsfarkú makit, antilopot, zebrát, csacsit, alpakát, birkát, kecskét, kígyókat, madárpókot, galléros gyíkot, kacsákat, fekete hattyút, gatyás tyúkot, kakast, pulykát, struccot, arany. és ezüstfácánt, kanárikat, krokodilt...



Az összes attrakciót nagyon élvezték a lányok, volt lovaglás, kukacos hullámvasutazás, gyilkos bálnás és majmos körhintázás, aranymosás, száraz és vizes csúszdázás, kenuzás, vasutazás, játszóterezés, de még így sem próbáltunk ki mindent. Úgyhogy megígértük a lányoknak, hogy valamikor a jövőben még visszajövünk ide :-)










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...