2010. június 2., szerda

Összegzés

Nagyon jó volt, remekül éreztük magunkat, élveztük minden percét. Még jobb lett volna, ha kevesebbet esik az eső, és nem borítja olyan sokszor felhő a hegyeket, de legalább volt sok napsütés is.

Kimaradt néhány látnivaló a környékről, úgyhogy ha összejön, valamikor még egyszer szeretnénk eljönni ide a gyerekekkel. Ezzel egyébként ugyanígy vagyunk az összes többi hellyel, ahol Attilával voltunk az elmúlt 10 évben, valamik miatt mindenhová vissza kell majd menni :-))
Úgyhogy reméljük, hogy akkor verőfényes időben lesz részünk, bár sajnos hegyekben sokszor számítani lehet hirtelen időjárás-változásra. Azt pedig hónapokkal korábban, repülőjegy vásárlásánál sajnos nem tudják garantálni, hogy pont azon a héten lesz napsütés, amikor megyünk.

Jelenleg éjszakánként a svájci fotókönyvön dolgozunk. Nem halad túl gyorsan, de egyszer majd csak kész lesz. Aztán még összesen hat fotóalbumot kell elkészíteni, az esküvőnkről és más utazásokról, "hagyományos" módon, azaz albumba ragasztani a fényképeket fotósarkokkal. A mérce a 2000-es francia utunk, amelyről már elkészült egy nagyon szép album.

4 megjegyzés:

  1. Meseszép helyeken jártatok, meg is irigyeltük az utazást, így ősszel nagy valószínűséggel Svájcba megyünk nyaralni. :)

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi vagyok majd az albumokra! Mi is előhivogatjuk a képeket, így az albumokat többet nézegetjük, mint a gépen levő fotókat.

    VálaszTörlés
  3. Anita, más is mondta már, hogy eddig nem is gondolta volna, hogy Svájcban ilyen sok szépet lehet látni :-)) Remélem, nektek is sok szép élményben lesz részetek. Ha kérdésed van, vagy bármiben tudok segíteni, nyugodtan írj emilt :-)

    Sofie, én is :-) Értelemszerűen a hímzés és a gyöngyfűzés rovására megy, amikor az albumokkal foglalkozunk, de majd igyekszem úgy beosztani az időmet, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon...

    VálaszTörlés
  4. 15 éves kor alatti gyerekek, ha a szülővel utaznak, szülők meg valamilyen turista Pass-szal (SwissPass pl), ingyen utaznak. Menjetek ilyen jeggyel. :)

    VálaszTörlés

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...